Menü
https://leadergamer.com.tr/black-desert-online-okcu-karakter-sinifi/
Black Desert Online , Popüler 8 Kasım 2017 13:58

Black Desert Online Rehberi

Black Desert Online hakkında bildiğimiz ve öğretebileceğimiz her şeyi bu başlık altında topluyoruz.


Sonunda ülkemize gelen Black Desert Online, Türk oyuncular tarafından büyük bir sevgi ile karşılandı. Şu an oyun oldukça kalabalık bir oyuncu kitlesi tarafından oynanıyor ve insanlar özenle oluşturdukları karakterlerini en iyi şekilde geliştirmeye çalışıyorlar. Tabii Black Desert Online bir rol yapma oyunu. Oyunun içerisinde birçok farklı mekanik bulunuyor. Ayrıca RYO tipine yeni olan oyuncular için bu oyunu oynaması zaman zaman zor olabilir. Hatta RYO tipine yabancı olmanıza bile gerek yok, genel olarak Black Desert Online oyununa yabancıysanız, oyuna ilk girdiğiniz zaman veya yeni yeni mekanikler keşfettiğiniz zaman biraz zorlanabilirsiniz. Bizler de bu zorlukları atlatabilmeniz için sizlere sayısız Black Desert Online rehberi sunmaya karar verdik!

Black Desert Online

Yeni Oyunculara Yönelik Rehberler

Black Desert Online oynayabilmek için tek bir kez, tek bir paket satın almanız gerekiyor. Oyun için satılan 3 farklı paket var: Efsanevi, Özel ve Sınırlı paketler. Bu paketlerin hepsinin içeriği farklı ve oyunculara daha farklı deneyimler sunuyor. Yeni yazımızda ise sizlere bu paketler hakkında detaylı bilgiler vereceğiz. Bu paketleri satın almamız ne kadar gerekli, hangilerini satın almak daha iyidir gibi birçok farklı soruya cevap veriyoruz!

Efsanevi, Özel ve Sınırlı paketler satın almaya değer mi sorusuna cevap almak için tıklayınız.

Black Desert Online her ne kadar senelerdir piyasada olsa da, ülkemize yeni geliyor. Bu yüzden birçok Türk oyuncu bu oyunu ilk defa görüyor olabilir. Bizler de o oyuncuları düşünerek, oyunu şöyle bir anlatmak istedik. Eğer genel olarak bu oyunun nasıl bir şey olduğunu merak ediyorsanız, karakter sınıfları hakkında temel bilgilere sahip olmak istiyorsanız, sizler için hazırladığımız yeni yazıya göz atmanızı öneriyoruz. Eminiz ki çok işinize yarayacaktır.

Oyun hakkındaki temel bilgilere göz atmak için tıklayınız!

Oyuna başlayabilmek için öncelikle oyunu satın almış olmanız gerekiyor, değil mi? Sizler için hazırladığımız küçük bir yazıda oyun için satılan paketler hakkında detaylı bilgilere sahip olabilirsiniz. Paketlerin fiyatını öğrenip, oyunu nasıl satın alabileceğinizi rahatlıkla görebilirsiniz. Eğer Black Desert Online oyununu henüz satın almadıysanız ama almakta kararlıysanız, beklemenin bir alemi yok. Oyunu satın almak tahmin ettiğinizden çok daha kolay.

Oyunun nasıl satın alınabileceğini öğrenmek için tıklayınız!

Yeni oyunculara yönelik yeni rehberlerimiz, oyunun açık betası ile birlikte gelecek!

Karakter Sınıfları Hakkında Rehberler

Eğer savaşlarda ilk sırada yer alıp, bir tank olmak istiyorsanız sizin karakter sınıfınız Vahşi demektir. Bu karakter hakkında oluşturduğumuz rehber yazısına göz atmayı sakın unutmayın. Çünkü bu rehberimizde karakterin kullanım alanlarından, mutlaka sahip olması gereken kilit eşyalara kadar birçok önemli ipucu bulunmakta.

Vahşi karakter sınıfı rehberi için tıklayınız!

Eğer sizin seçiminiz Savaşçı sınıfından yanaysa, mutlaka kendinizi bolca kılıç ve kalkan kullanmaya hazırlayın. Hem PvP, hem de PvE için oldukça dengeli bir karakter sınıfı olan Savaşçı hakkında oluşturduğumuz ipuçlarına da göz atmayı unutmayınız. İhtiyacınız olan birçok şey bu rehber yazımızda.

Savaşçı karakter sınıfı rehberi için tıklayınız!

Eğer saldırı tipinizde kılıç ve kalkan yerine daha çok büyü kullanmak istiyorsanız, seçmeniz gereken karakter sınıfının adı Sahire. Bu sınıf ile uzaktan ve yakından büyülü saldırılar yapıp, savaş sırasında en yakın arkadaşınızı etkileyebileceksiniz.

Sahire karakter sınıfı rehberi için tıklayınız!

Saldırılarınızı yine uzaktan yapıp, büyü kullanmak istemiyorsanız da, okçu olmanız gerekiyor demektir. Yay ve okun gücünü eline alan okçu sınıfının hakkındaki en önemli ipuçları ise sizler için hazırladığımız bu yazmızda. Göz atmayı unutmayınız.

Okçu karakter sınıfı rehberi için tıklayınız!

Karakter sınıfı hakkındaki rehberlerimiz, oyunun açık betası ile birlikte gelecek!

Black Desert Online

Seviye Atlama ve İlerleme Hakkında Rehberler

Çok yakında yeni rehberlerimiz gelecek!

Meslekler Hakkında Rehberler

Çok yakında yeni rehberlerimiz gelecek!

Black Desert Online

Oyun Ekonomisi ve Benzer Bilgiler Hakkında Rehberler

Çok yakında yeni rehberlerimiz gelecek!

Dövüş/Savaş ve Sosyal Aktiviteler Hakkında Rehberler

Çok yakında yeni rehberlerimiz gelecek!

Black Desert Online

Black Desert Online Etkinlikleri Hakkında Her Şey

Çok yakında yeni etkinlikler gelecek!

Artık Aktif Olmayan Black Desert Online Etkinlikleri

Black Desert Online oynamaya bilgisayarınız yetmiyorsa, size iyi bir haberimiz var çünkü karakterini gösteren oyunculara, oyunun Türkiye dağıtımcı ekibi birçok hediye veriyor. Bu hediyelerin arasında da NVIDIA GeForce GTX 1060 bulunuyor.

NVIDIA GeForce GTX 1060 kazanabileceğiniz etkinliğin detayları ise burada!

Eğer oyunun kapalı betasında sadece seviye kasmak sizlere yetmiyorsa, başarılı bir şekilde mesleklerinizi yapmak isteyebilirsiniz çünkü oyun içerisindeki mesleklerde başarılı olabilirseniz, Black Desert Online kapalı betası sonunda Logitech ve Steelseries ürünlerinden kazanma şansınız olabilir.

Mesleğinizi icra ederek hediye kazanmak için tıklayınız!

Oyunun kapalı betasını bol bol oynamayı düşünüyorsanız, size güzel bir haberimiz daha var. Çünkü, oyunun kapalı betasında belli bir seviyeye ulaşan oyunculara özel bir fare altlığı ve unvan veriliyor. Bu unvan oyunun açık betasından itibaren kullanılabilecek. Etkinlik hakkındaki detaylar ise hemen aşağıda!

Hangi seviyede ödül kazanabileceğinizi görmek için tıklayınız!

Black Desert Online kapalı betasını oynuyorsanız ve kendinizi incilere boğmak istiyorsanız, oyunun dağıtımcı ekibinin size güzel bir haberi var. Eğer oyunun kapalı betasında Acoin ile inci satın alırsanız, açık beta başladığı zaman sizlere daha fazla inci verilecek.

İnci etkinliği hakkındaki tüm detaylar için tıklayınız!

Eğer oyunun kapalı beta sürecine katılmaya hak kazandıysanız, sizlere çok güzel haberlerimiz var: Black Desert Online kapalı betası sürecince neredeyse her gün, 2 adet etkinlik gerçekleştirilecek. Bu etkinlikler hem oyuncuları meşgul tutabilecek, hem de açık beta sürecinde ve daha da ilerisinde kullanabileceğiniz hediyeler kazanabileceksiniz. Eğer oyununun kapalı betasına katılma planınız varsa, bu etkinlikleri kesinlikle takip etmenizi öneriyoruz.

Kapalı beta etkinlikleri hakkındaki tüm detaylar ise bir tık uzakta!

Bir adet Monster Abra A7 V7.2.1 17.3″ oyun bilgisayarı kazanmak istiyor musunuz? Eğer cevabınız evet ise, Black Desert Online oyununun kapalı betası boyunca bir etkinlik düzenlenecek ve bu etkinliğin birincisine Monster Abra A7 V7.2.1 17.3″  dizüstü oyuncu bilgisayarı verilecek. Eğer kapalı beta etkinliğinde birinci olamazsanız, sakın üzülmeyin çünkü ilk 80 oyuncuya direkt olarak Black Desert Online ücretli paketleri verilecek. Emin olun, oyuna direkt olarak Efsanevi Paket ile başlamak isteyeceksiniz!

Monster Abra A7 V7.2.1 17.3″ etkinliği hakkındaki detaylara buradan ulaşabilirsiniz!

Black Desert Online oyununun kapalı betasına katılabilmek için oyunun bir paketini satın almanız gerekiyor. Eğer şimdilik bu oyuna bir bütçe ayırmak istemiyorsanız, bizler tam 5000 kişiye oyunun kapalı beta kodunu veriyoruz. Hem de hiçbir çekiliş olmadan. Sizler de eğer oyunun sadece kapalı betasında yer alabilmek istiyorsanız, mutlaka bizden bir adet kod alın. Bakarsınız bu aldığınız kod ile bir Monster Abra A7 V7.2.1 17.3″ kazanırsınız.

5000 oyuncudan birisi olmak için tıklayın!

Black Desert Online oyununa sahipsiniz, ortalama bir bilgisayarınız da var. Peki, oyunun Türk yayıncı ekibi sizin gibi olan oyunculara ne gibi bir güzellik yapıyor olabilir? Hemen söyleyelim, tam 3 kişiye NVIDIA GeForce GTX 1070 ekran kartı veriliyor. Şu an eğer oyunu indirirseniz, kendi karakterinizi yapmaya başlayabiliyorsunuz. Kendi karakterinizi oluşturup, oyunun yayıncı ekibine gösterirseniz ve karakteriniz beğenilirse, 1 adet NVIDIA GeForce GTX 1070 ekran kartına sahip olma şansı yakalıyorsunuz.

Karakterinizi nasıl gösterebileceğinizi öğrenmek için tıklayın!

Başka bir Black Desert Online etkinliğinde ise yayıncı ekip tam 50 oyuncuya oyunun ücretli paketlerinden bir tanesini veriyor. 11 Ekim 2017 ile 30 Ekim 2017 tarihleri arasında gerçekleşecek bu mini etkinlik sayesinde hem oyunun kapalı betasına katılabilirsiniz, hem de oyun açık beta sürecine geçtiği zaman ve tam çıkışını gerçekleştirdiği zaman ücretsiz bir şekilde oynayabilirsiniz. Bu mini etkinliği, hemen yukarıda bahsettiğimiz etkinliklerle birleştirebilirsiniz, herhalde dünyanın en şanslı insanı olursunuz.

50 oyuncudan biri olmak için tıklayınız!

Black Desert Online

Ulaşım ve Evcil Hayvanlar Hakkında Rehberler

Çok yakında yeni rehberlerimiz gelecek!

Black Desert Online Hakkındaki Özel Yazılarımız

Bu yazımızda ele aldığımız Black Desert Online için birkaç günlük kapalı beta süreci düzenlendi. Bizler de bu süreci bolca oynadık. Bunun sonucunda da sizlere küçük bir inceleme yazısı sunmak istedik. Eğer dilerseniz sizler de oyunun kapalı betası hakkındaki yorumlarımızı artık okuyabilirsiniz!

Kapalı beta inceleme yazımızı okumak için tıklayabilirsiniz!

Black Desert Online ülkemize ilk adım attığında Pearl Abyss şirketinin COO koltuğunda oturan James Heo ve Türkiye ve MENA Operasyon Müdürü Zeyd Kazancı ile kısa bir röportaj gerçekleştirdik. Bu röportaj içerisinde oldukça hoş bilgiler öğrendik. Oyunun Türkiye’deki geleceğinden konuşup, biraz daha detay konulara iniş yaptık.

Geliştirici ve yayıncı ekip ile röportajıma göz atmak istiyorsanız tıklayabilirsiniz!

Kaan GEZER Editör