Avatar
Yazar: Kaan GEZER, Editör Yazım tarihi: 12.12.2017

2018 senesinde yeni bir Battlefield oyununun çıkacağını biliyoruz. EA ekibi bunun resmi açıklamasını yapmıştı. Açıklamalara göre bu oyun grafik olarak inanılmaz müthiş ve derin bir oyun olacaktı. Tamam, bunlar iyi de oyunun teması ne olacak? Battlefield 1 ile Birinci Dünya Savaşı zamanına gitti. Yeni oyun ile İkinci Dünya Savaşı mı göreceğiz? Yoksa modern zamanlara geri mi döneceğiz? Bu sorunu cevabını EA vermiyor ama daha önceden Battlefield 1 hakkında doğru bilgiler sızdırmış olan bir YouTube içerik üreticisi, şimdi yeni oyunun Battlefield: Bad Company 3 olduğunu iddia ediyor.

2018'de çıkacak Battlefield oyunu Battlefield: Bad Company 3 olabilir

Bahsettiğimiz bu YouTube içerik üreticisi, Battlefield 1 hakkındaki neredeyse tüm detayları, oyun duyurulmadan 1 ay önce doğru bir şekilde sızdırmıştı. Şimdi ise aynı oyuncu, serinin 2018 oyununun Battlefield: Bad Company 3 olduğunu söylüyor. Kendisinin açıklamalarına göre bu oyun Vietnam savaşının ortasını, sonunu ve Soğuk Savaş dönemini ele alacak. Oyunda tabii ki bir senaryo modu olacak ve senaryo modunda bahsettiğimiz bu 3 farklı zamana gideceğiz. Açıklamaların devamına göre, oyunun senaryosu kesinlikle gerçek tarih ile uyumlu olmayacak. Yani, sadece bu oyun için oluşturulmuş bir evren ile karşılaşacağız.

Tabii bir de serinin önceki oyunlarından hatırladığımız karakterler var. YouTube içerik üreticisine göre Battlefield: Bad Company serisinden hiçbir tanıdık karakter olmayacak ama kendisi bu konuda net olarak emin değil. Oyunun çoklu oyuncu modu ise daha dar haritalara odaklanacak. Oyun modları olarak da Battlefield 1 ve Battlefield 4 oyunlarından birçok farklı oyun modu Battlefield: Bad Company 3 içerisinde bulunacak.

2018'de çıkacak Battlefield oyunu Battlefield: Bad Company 3 olabilir

Oyunun çoklu oyuncu modundaki karakter, silah ve araç özelleştirme seviyesi Battlefield 4 ile aynı olacak. Ayrıca oyunun yine çoklu oyuncu modunda en azından 1 yeni oyun modu olacak ve ekip şu an Squad Obliteration benzeri bir oyun modu üzerinde çalışıyor. Daha dar olacak olan çoklu oyuncu haritaları ise küçük ile orta boyutlar arasında olacak. Örnek olarak Harvest Day, Oasis ve Grand Bazaar haritaları söylenebilir.

Yapılan açıklamaların devamına göre oyunun çoklu oyuncu modunda Assault, Engineer, Support ve Recon sınıfları bulunacak. İşin en güzel kısmı ise, EA ekibinin şu an Battlefield: Bad Company 3 için herhangi bir mikro ödeme planı düşünmüyor olması. Bu kararın en büyük sebebi ise tabii ki Star Wars Battlefront II. Açıklamaların sonunda ise EA ekibinin bu oyun için çok yüksek seviyede bir oynanış düşündüğünü söyleniyor. Son olarak da bu oyunun E3 2018 sırasında duyurulacağı söylendi.

1 kişiye çekiliş ile Dead Rising 4: Frank's Big Package (PlayStation 4) veriyoruz

Ayrıca En yeni haberler için Facebook, Twitter ve Google Haberler üzerinden Leadergamer'ı takip edebilirsiniz.