Avatar
Yazar: Staff, Editör Yazım tarihi: 24.05.2023

CS:GO oynarken herkes biraz eğlenmek ister. Arkadaşlarınızla girdiğiniz zaman oyunun daha eğlenceli olması için bazı hileler tıpkı CS 1.6 hilelerinde olduğu gibi burada da var. Bu yazımızda bütün CS:GO hilelerini değil de sadece CS:GO ölümsüzlük kodu göstereceğiz ama isterseniz bir önceki yazımız CS:GO para koduna bakabilirsiniz. Gelin hiç uzatmadan geçelim.

CS:GO Ölümsüzlük Kodu nedir?

Aşağıdaki vereceğimi kodları konsola yazmanız durumunda para kodları işe yaracaktır. İlk önce konsol aktif değilse oyun ayarlarından konsolu etkinleştiriyoruz. Sonra sol üstte, Esc tuşunun altındaki ” tırnak işaretine tıklıyoruz. Şimdi açılan konsolda ilk önce kurduğunuz servera girip “sv_cheats 1” yazıyorsunuz. Yoksa yazacağınız kod aktif olmaz.

CS:GO ölümsüzlük kodu çok kısa bir şey. Bir önce paragrafta dediğimizi yaptıysanız artık sadece konsola "god mode" yazmanız yeterli. Artık ölümsüz olarak oynamanız mümkün. Bu sayede, arkadaşlarınızı trolleyebilirsiniz.

Başka ne önerirsiniz?

Sitemiz üzerinde CS GO ile ilgili başka içerikler de var elbette. Sizlere önereceğimiz gerçekten çok fazla yazı mevcut. Fakat, biz bunları bir sayfa içerisinde bir araya getirdik. CS GO rehber ana sayfa yazımız içerisinde, sitemizde yer alan bütün CS GO rehberleri mevcut. Aklınıza gelen her türlü soruya bir yanıt var. Ayrıca, oyun içerisinde karşılaşacağınız sorunlara da yanıt getirdik. Bu sayede, oyunu çok daha rahat oynamanız mümkün olacaktır. Dahası, hileler ve kodlar da mevcut. Tabii, bu kodları nasıl gireceğinizi de detaylı bir şekilde anlattık. Bunlar ve çok daha fazlasını rehber ana sayfasında bulmanız mümkün.

CSGO nedir?

CS:GO Ölümsüzlük Kodu yazımızda, oyundan da bahsetmek şart. Counter-Strike Global Offensive (CS:GO) çok oyunculu taktiksel birinci şahıs nişancı oyunudur. Ayrıca, 2012 yılında Valve ve Hidden Path Entertainment tarafından yaratılmıştır. Counter-Strike serisinin dördüncü oyunu bu oyundur. Dahası, Global Offensive'in yapımı iki yıldan fazla sürdü. Sonra, Ağustos 2012'de Windows, macOS, Xbox 360 ve PlayStation 3 için çıktı. Ardından da 2014'te Linux için piyasaya çıktı. Valve, hem küçük denge yamaları hem de daha büyük özellik sürümleriyle oyuna düzenli güncellemeler sağlamaya devam ediyor.

Çeşitli hedef tabanlı oyun modları var. Bu sayede oyun, teröristler ve karşı teröristler olmak üzere iki takımı karşı karşıya getirir. Ayrıca, en sık karşılaşılan iki oyun türü var. Bunlardan biri teröristlerin aldığı rehineleri kurtarmaya çalışan Terörle Mücadele ekipleri. Bir diğeri de teröristler bomba yerleştirirken Terörle Mücadele ekipleri onları durdurmaya çalışır. Dahası, dokuz resmi oyun modu vardır. Bir de, her birinin kendine özgü benzersiz özellikleri vardır. Oyuncular, oyunun eşleştirme işlevi sayesinde özel Valve sunucularının yanı sıra benzersiz haritalara ve oyun stillerine sahip topluluk tarafından barındırılan sunucularda da oynayabilirler. Ardından, 2018'in sonlarında "Danger Zone" battle-royale oyun modu piyasaya çıktı.

CS:GO Ölümsüzlük Kodu yazımızda, oyunun geçmişinden de bahsetmek gerek. Global Offensive ilk piyasaya çıktığında, eleştirmenler olumlu eleştiriler yaptı. Yani, oynanışı ve Counter-Strike serisine olan sadakatini övdü. Fakat bazı erken özelliklerini ve konsol ile PC sürümleri arasındaki tutarsızlıkları eleştirdi. Yayınlandığı günden bu yana Valve'ın Steam platformundaki en popüler oyunlardan biri oldu. Dahası, ayda tahmini 11 milyon oyuncuya ulaştı. Valve, Aralık 2018'de ücretsiz bir modele geçti. Bu sayede, kozmetiklerden para kazanmaya başladı.

Serinin uluslararası rekabetçi oyun mirası, oyunun canlı e-spor topluluğu ile devam ediyor. Oyun, profesyonel liglerde ve yarışmalarda mücadele eden takımlarıyla sıklıkla e-sporun en iyilerinden biri olarak kabul edilmektedir.

Valve kimdir?

CS:GO Ölümsüzlük Kodu yazımızda, bir de Valve ekibinden bahsedelim. Bellevue, Washington merkezli Valve Corporation, Amerikalı bir video oyunu geliştiricisi, yayıncısı ve dijital dağıtım şirketidir. Half-Life, Counter-Strike, Portal, Day of Defeat, Team Fortress, Left 4 Dead ve Dota'nın yanı sıra yazılım dağıtım platformu Steam'in arkasındaki şirkettir.

Eski Microsoft çalışanları Gabe Newell ve Mike Harrington 1996 yılında Valve'ı kurdu. 1998'de birinci şahıs nişancı oyunu Half-Life piyasaya çıktı. Ticari ve eleştirel bir başarıydı. Ayrıca, gerçekçiliği, senaryolu anları ve tutarlı hikayesi sayesinde FPS türü üzerinde kalıcı bir etki yarattı. 2000 yılında Harrington işi bıraktı. Half-Life 2, Valve'ın 2003 yılında Steam'i piyasaya sürmesinin ardından 2004 yılında piyasaya çıktı. Half-Life 2 olumlu eleştiriler aldı ve 2011 yılına kadar 12 milyon satış rakamına ulaştı. Yeni fizik sistemleri ve olay örgüsü ile karakterlere daha fazla vurgu içeriyordu. İki epizodik devam oyunundan ilki olan Half-Life 2: Episode One, 2006 yılında piyasaya çıktı. Episode Two, çok oyunculu TF2 ve bulmaca oyunu Portal ile birlikte ertesi yıl çıktı. 2011 yılında Portal 2 piyasaya çıktı. Dota 2, Valve'ın 2013 yılında piyasaya sürdüğü çok oyunculu bir çevrimiçi savaş arenası oyunudur.

2010'larda Valve daha az oyun üretti ve donanım ve sanal gerçeklik (VR) ile deneyler yaptı. Satışları düşük olan Steam Machine oyun makineleri serisiyle donanım pazarına girdi. Sonra 2015 yılında HTC Vive ve Valve Index VR başlıklarını piyasaya sürdüler. 2020'de, VR oyunu Half-Life: Alyx ile ile Half-Life serisine geri dönüş yaptılar geri dönüş yaptı. Steam Deck adlı taşınır bir oyun sistemi 2022'de Valve ortaya çıktı.

Ayrıca En yeni haberler için Facebook, Twitter ve Google Haberler üzerinden Leadergamer'ı takip edebilirsiniz.