Avatar
Yazar: Kaan GEZER, Editör Yazım tarihi: 15.12.2017

Sürekli Battlefield serisinden konuşurken, bir diğer FPS oyunu serisi olan Call of Duty serisini unuttuk. 2018 senesinde İkinci Dünya Savaşı teması, 2020 senesinde ise Battlefield: Bad Company 3 oyunları ile oyuncuların karşısına çıkacağı söylenen Battlefield serisi, tema olarak 2018 senesinde Call of Duty ile yarışmayabilir. Çünkü ortaya çıkan yeni söylentilere göre 2018 senesinde piyasaya sürülecek olan yeni Call of Duty oyunu, İkinci Dünya Savaşı temasından oldukça uzakta olacak. Aslında Activision tarafından ve geliştirici ekip tarafından verilen bu karar anlaşılır olabilir çünkü bu serinin bir oyunu 3 senede geliştiriliyor ve Sledgehammer Games ekibinin aksine, 2018 senesinde oyun çıkartacak olan geliştirici ekip, geleceği pek doğru tahmin edememiş olabilir ve yine uzaya gidiyor olabiliriz.

2018 senesinde çıkacak olan Call of Duty, İkinci Dünya Savaşı temasına yakın olamayabilir

Bahsettiğimiz bu sızdırma bilgiler Battalion 1944 oyununun geliştiricisi tarafından verildi. Kendisi şu an bu açıklamaları Twitter üzerinden kaldırdı ama Battalion 1944 geliştiricisi, "Battlefield: Bad Company 3 söylentilerini herkesten önce ben duymuştum. Yeni Call of Duty oyununun da ne olduğunu biliyorum. İkinci Dünya Savaşı temasında çok uzun süre durmadılar." demişti konu hakkında.

Kişinin bu açıklamaları silmesi, aslında bu durumun doğru olduğunu işaret ediyor olabilir. Çünkü Battalion 1944 popüler bir oyun sayılır ve geliştiricisi de göz önünde olan bir insan. Activision, yeni oyunları hakkındaki bir bilginin bu şekilde ortaya saçılmasını istemeyecektir. Bakalım önümüzdeki günlerde bu konu hakkında ne gibi gelişmeler alacağız? Merakla bekliyor olacağız efendim.

1 kişiye çekiliş ile Dead Rising 4: Frank's Big Package (PlayStation 4) veriyoruz

Ayrıca En yeni haberler için Facebook, Twitter ve Google Haberler üzerinden Leadergamer'ı takip edebilirsiniz.