Square Enix, E3 2018 gösteriminin tarihini duyurdu

Square Enix, E3 2018 gösteriminin tarihini duyurdu

Gösterim tarihi, beklenilenden çok da farklı değil.

12-14 Haziran 2018 tarihleri arasında ziyarete açık olacak olan E3 2018 fuarına katılacak yapımcıların gösterim tarihleri farklı olabiliyor. Electronic Arts, Bethesda ve Ubisoft gibi katılımcıların gösterim tarihlerini ve saatlerini, nasıl izleyebileceğinizi anlatarak sizlere önceden aktarmıştık. Square Enix’in de gösterim tarihini duyurması ile birlikte, Shadow of the Tomb Raider’ı takip edenler için meraklı bekleyiş başladı.

Square Enix E3 2018

Büyük duyuruların fuarın resmi tarihinden önce, hatta genellikle 11-12 Haziran tarihlerinde yapıldığını biliyoruz. Square Enix de geleneğini bozmayarak duyurularını yapacağı gösterimi 11 Haziran 2018 tarihinde gerçekleştireceğini açıkladı. Gösterimin anlık canlı yayın olmayacağını, önceden kaydedilmiş bir görüntü olacağını söylemeden geçmeyelim. Önceden kaydedilmiş gösterim olsa da, görüntüleri takip edebilmek için canlı yayın platformlarını kullanmanız gerekecek.

10:00 PDT, 13:00 EDT, 18:00 BEST, 19:00 CEST veya 20:00 Türkiye saatlerinde evinizden canlı yayını izleyebileceksiniz. Canlı yayını takip etmek için Facebook, Mixer, Twitch, Twitter ve YouTube platformlarından birini tercih etmeniz yeterli olacaktır. Eğer canlı yayını kaçırırsanız, Square Enix resmi YouTube hesabından daha sonra da izleme imkanınız var. Gösterim hakkındaki detaylar, gösterim tarihi yaklaştıkça ortaya çıkacaktır.

Square Enix, E3 2018 sırasında neler sunacak?

Shadow of the Tomb Raider, şu anda en çok konuşulan oyunlardan birisi olmasının yanı sıra aynı zamanda en çok beklenilenlerden birisi. Square Enix, 14 Eylül 2018 tarihinde piyasaya çıkacak bu oyunun takipçilerini bilgisiz bırakmayacaktır. Oyunun oynanış videosu, sürümleri, fiyatı ve daha pek çok bilgiye Shadow of the Tomb Raider hakkında bildiğimiz her şey yazımızdan ulaşabilirsiniz.

Yorumlar (0)

Bir Cevap Yazın