Avatar
Yazar: Alper Dalan, Editör Yazım tarihi: 21.10.2017

Black Desert Online, en sonunda ülkemizde de açılıyor ve geriye sadece sayılı günler kaldı. Tabii, tam çıkışından önce bir de kapalı beta aşaması bulunuyor. Biz de, Leadergamer ekibi olarak sizlerden tam 5000 kişiye çekilişsiz ve şartsız bir şekilde Black Desert Online kapalı beta kodu veriyoruz. Eğer bu 5000 şanslı kişiden biri olmak istiyorsanız, ufak 3 adet görevi yerine getirmeniz gerekmekte. Eğer hazırsanız, ne yapmanız gerektiğinden bahsetmeye başlayabiliriz.

Black Desert Online oynarken bir yardım eli mi arıyorsunuz? Sizler için hazırladığımız oldukça geniş çaplı bir başlık sayesinde, oyun içerisindeki her şey hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Bahsettiğimiz yazıya ulaşabilmek istiyorsanız buraya tıklayabilirsiniz.

Tam 5000 kişiye Black Desert Online için kapalı beta kodu veriyoruz

Bahsini ettiğimiz görevlere ufak diyoruz, çünkü cidden büyük görevler olduğunu söylemek mümkün değil. Görevlerden ilki, Facebook üzerinde Leadergamer sayfasını beğenmek, diğeri Black Desert Online Türkiye sayfasını beğenmek, sonuncusu ise, çekilişte görebileceğiniz bağlantıyı herkese açık bir şekilde paylaşmak. Kodlar konusundaki önemli notları çekiliş açıklamasında paylaştık, fakat yine de bu notlardan bahsetmemizde fayda var. Çekilişimizden kazanacağınız kodlar ile oyunu 8 Kasım 2017 ve 12 Kasım 2017 tarihleri arasında oynayabileceksiniz. Kazanacağınız kodları, en geç 30 Ekim 2017 tarihine kadar girmiş olmanız gerekmekte. Kodları kullanabileceğiniz yere ise, buraya tıklayarak ulaşacağınız internet sayfasında bulabilirsiniz.

Tam 5000 kişiye Black Desert Online için kapalı beta kodu veriyoruz

Tüm bunların haricinde, 2017 yılında çıkacak olan oyunlar ve 2018 yılında çıkacak olan oyunlar yazılarımıza göz atabilirsiniz. Önümüzdeki günlerde bizleri çok güzel oyunlar bekliyor. Fakat yeni oyunlardan ziyade, daha dar bir yelpazede güzel oyunlar arıyorsanız, en iyi PS4 oyunları yazımıza göz atabilirsiniz. En iyi PlayStation 4 oyunları listemiz uzun geldiyse, sizi en yeni ve PlayStation kullanıcıları tarafından muhtemelen çokça tercih edilen oyun ile tanıştıralım: FIFA 18 inceleme. Eğer futbol temelli bir oyun yerine, direkt bir WWE oyunu arıyorsanız, güreşmek istiyorsanız da WWE 2K18 güreşçi listesi, ek paketleri, rehberleri, ipuçları ve daha fazlası yazımıza göz atmayı unutmayın.

Son olarak bizlerin sosyal medya kanallarını takip etmeyi unutmayınız. Facebook ve Twitter sayfalarımızdan aktif olarak haber paylaşımları yapmaktayız.

Ayrıca En yeni haberler için Facebook, Twitter ve Google Haberler üzerinden Leadergamer'ı takip edebilirsiniz.