Avatar
Yazar: Alper Dalan, Editör Yazım tarihi: 30.12.2020

Bildiğiniz üzere, daha önceden sizlerle Elden Ring hakkında bir yazı paylaşmıştık. Bu yazımızda, Elden Ring'in aslında hazır olduğunu, sadece elden geçirilmesi, cilalanması gerektiğini söylemiştik. Görünüşe göre, bu konu gerçekten öyleymiş. Çünkü, FromSoftware ekibinin önemli üyelerinden biri olan Yasuhiro Kitao, 2021 yılı içerisinde Elden Ring ile karşımıza çıkacaklarına dair işaretler verdi. Önce, sizleri hemen aşağıda paylaştığımız Twitter gönderileri ile baş başa bırakalım, sonra da detaylardan bahsedelim.

2021 bize Elden Ring getirecek

Yasuhiro Kitao ilk Twitter gönderisinde, "En içten minnetlerimizi TGA'de Elden Ring'e oy verenlere ve bizi desteklemeye devam eden herkese gönderiyoruz. Oyunlarımızı oynayan ve bizi yüksek standartta tutmaya devam edenlerin sayesinde, yılmadan ve yüksek motivasyonlu bir şekilde gelişmeye devam edebiliriz. Teşekkür ederiz." dedi.

İkinci gönderisinde ise asıl bombayı verdi. Yasuhiro Kitao, "Dünya, bir süre boyunca iyileşmeyebilir ama lütfen kendinize iyi bakın, yeni yılı güzel ve sağlıklı bir şekilde yaşayın. 2021'de görüşürüz." dedi. 2021'de bizleri neler bekleyecek tam olarak bilemiyoruz. Ne zamandır merakla beklediğimiz Elden Ring acaba sadece gösterilecek mi yoksa bizlerle buluşacak mı? Bu sorunun cevabını biz de bilmiyoruz.

Elden Ring ile ilgili önceki paylaştığımız yazıda, oyunun tamamlanmış olduğundan bahsetmiştik. Her ne kadar şimdilik net bir şey söylemek mümkün olmasa da, 2021 yılı içerisinde Elden Ring'in çıkışına şahit olabiliriz. Tabii, Koronavirüs olaylarını da aklımızda bulundurarak çok da umutlanmamak gerek yine de. Bakalım, neler olacak?

Ayrıca En yeni haberler için Facebook, Twitter ve Google Haberler üzerinden Leadergamer'ı takip edebilirsiniz.