Leadergamer

© 2007-2020 Gamer Media Tüm Hakları Saklıdır. Bu sitenin veya içeriğinin hiçbir kısmı telif hakkı sahibinin izni olmadan çoğaltılamaz.

GamerMedia
Bizi Takip Edin
avatar
Yazar: Bora Eren, Editör Yazım tarihi: 24.05.2015

DICE‘ın duyurusuna göre Battlefield 4’ün Bahar Yaması‘nın çıkış tarihi bütün platformlar için 26 Mayıs olarak belirlendi. Yeni Gun Master modunun yanı sıra 5 yeni silahı da görücüye çıkaracak olan Bahar Yaması, oyundaki neredeyse tüm silahların etkileyecek bir denge güncelleştirmesi ile çıkışını yapacak.

maxresdefault (1)

Bunların yanı sıra performans ve netcode güncellemeleri ile gelen Bahar Yaması‘nın yama notlarının tamamı, önümüzdeki haftanın başında yamanın çıkışıyla birlikte DICE tarafından ilan edilecek. Yamanın çıkışıyla birlikte bütün platformlarda aşağıda verilen süreler zarfında oyuna girmek mümkün olmayacak. Ayrıca yama ile gelen yeni silahların kullanıldığı oyun içi videoya buradan ulaşabilirsiniz.

  • PC: Çoklu oyuncu modu 08.00 UTC / 01:00 PDT saatlerinde, 1 saat çevrimdışı.
  • Xbox One: Çoklu oyuncu modu 09.00 UTC / 02:00 PDT saatlerinde, 1 saat çevrimdışı.
  • Xbox 360: Çoklu oyuncu modu 10.00 UTC / 03:00 PDT  saatlerinde, 1 saat çevrimdışı.
  • PlayStation 4: Çoklu oyuncu modu 11.00 UTC / 04:00 PDT saatlerinde, 1 saat çevrimdışı.
  • PlayStation 3: Çoklu oyuncu modu 12.00 UTC / 05:00 PDT saatlerinde, 1 saat çevrimdışı.
Ayrıca En yeni haberler için Facebook, Twitter ve Google Haberler üzerinden Leadergamer'ı takip edebilirsiniz.