Valorant – Raze Rehberi

Valorant – Raze Rehberi

Bu yazımızda sizlere Valorant oyununun en sevilen ajanlarından birisi olan Raze ajanının rehber yazısını sizlerle buluşturuyoruz.

MAKALE AŞAĞIDA DEVAM EDİYOR

Raze, kapalı betanın başlangıcından bu yana eklenen ilk yeni Valorant ajanıdır.

El bombaları, bir roketatar ve tekerlekler üzerinde patlayan bir robotla hücumda kuşatma ve savunmadaki alanı kontrol etme konusunda mükemmel olan araçlara sahip patlatıcı bir uzmandır.

Bombalarını yüksek bir zemine atlamak için de kullanabiliyor. Bu yüzden de Overwatch’ın Junkrat karakterine benziyor.

valorant raze karakter

MAKALE AŞAĞIDA DEVAM EDİYOR

Raze’nin Yetenekleri

Boom Bot (C – 200 Kredi)

Düz bir çizgide ilerleyen ve daha sonra içine girdiği duvarlardan seken bir Boom Bot’u donatır ve yerleştirir.

valorant raze boom bot özelliği

Bir Boom Bot önünde bir düşman tespit ederse kilitlenecek ve hedefine ulaştığında patlayan bir hedef füzesi gibi davranacaktır.

MAKALE AŞAĞIDA DEVAM EDİYOR

Valorant’taki diğer dronlar gibi Boom Bot’ta düşmanlar tarafından yok edilebilir.

Blast Pack (Q – 100 Kredi)

Tekrar patlayana veya zamanlayıcısı tükenene kadar bir yüzeye yapışacak bir patlama paketi atar.

Patlama üzerine AoE hasarı verir ve yarıçapındaki diğer ajanlara da yer değiştirir. (Raze’e zarar vermez.)

valorant raze blast pack özelliği

Raze bu yeteneği kendini üst bir zemine fırlatmak için kullanabilir.

Paint Shells (E – 200 Kredi)

Kısa bir gecikmeden sonra daha küçük küme parçalarına ayrılan bir el bombası atar.

valorant raze paint shells özelliği

İki farklı atış seçeneği vardır. Sol tıklama bombayı düz atarken sağ tıklama daha çok loblar halinde atar.

Showstopper (X – 6 özel küre)

Etki üzerine büyük bir patlamaya neden olan ve etrafındaki her şeye yıkıcı hasar veren bir roketatar fırlatır.

valorant raze showstopper özelliği

Raze İpuçları ve Püf Noktaları

1. Her ne kadar Raze’nin kiti hasar noktasına odaklanmış olsa da iyi bir fayda sunar.

Boom Bot girmeden önce bir sokak veya koridoru temizlemek için harika bir araçtır. Sova’nın baykuşu veya Cypher‘in kamerasına benzer şekilde kullanabilirsiniz.

2. Raze’yi Breach ve Sage gibi kalabalık kontrol özelliklerine sahip ajanlarla eşleştirmeye çalışın.

3. Blast Pack ve Showstopper öğelerinin her ikisinde de etkinleştirir etkinleştirmez zamanlayıcılar vardır.

Akılda tutulması gereken iyi bir şey, diğer silahlara geçebilmeniz ve zamanlayıcı bitmeden önce bunları kullanabilmenizdir.

Ayrıca En yeni haberler için Facebook, Twitter ve Google Haberler üzerinden Leadergamer'ı takip edebilirsiniz.