Avatar
Yazar: LeaderGamer, Editör Yazım tarihi: 29.05.2013

Dead Island'ın stüdyosu Techland, yeni co-op slasher'ı Hellraid için 4 adet yeni ekran görüntüsü ve çok özel yapımcı röportajını yayımladı.

PS3, Xbox 360 ve PC'ye gelecek yeni oyunu stüdyo, "first person co-op slasher" olarak tanımlıyor. Bu sene içinde gelecek oyunun detaylarını içeren ve soru-cevap şeklinde yayınlayan stüdyonun tüm dokümanına aşağıdan Türkçe olarak ulaşabilirsiniz.

 

Hellraid nedir?

Hellraid’i ‘first person co-op slasher’ olarak adlandırıyoruz. Bu türü klasik Hack and Slash türüne son zamanların birçok yenilik, zamanlama ve hassasiyet getiren elementi, savaş ortamında eşsiz deneyim sunan first person bakış açısıyla harmanlayarak elde ettik.

Oyuncular Hellraid’i sadece co-op şeklinde mi oynayacak? Tek kişi ve co-op arasındaki asıl fark ne olacak?

Hellraid oyuncuya göre ister tekli oyuncu, ister co-op şeklinde bizlere deneyim sunacak. Tek başınıza oynarken dünyayı keşfedecek, görevlerinizi tamamlayacak, eşyalar toplayıp karakterinizi güçlendireceksiniz. Co-op’ta ise tansiyon biraz yükseliyor. Özel görevlerle ve meydan okumalarla karşılaşacağınız, daha çok takım oyunu gerektiren durumlar söz konusu.

Hellraid’te oynanış nasıl olacak?

Hellraid’te sihirli portal ağları sayesinde bölümler arası yolculuk edeceksiniz. Her bölüm hikaye modunu tamamlamada sınırsız sayıda oynanabilecek. Yan görevleri tamamlayacak, arkadaşlarınızla birlikte şeytani güçleri durdurmak adına savaşacaksınız. Menzilli, yakın ve büyülü silahlar sayesinde deneyim, yeni eşyalar ve skorlara ulaşarak Leaderboard’ta rekorunuza imza atacaksınız. Savaşta her karakterin sınıfına göre değişkenlik gösteren geniş bir yetenek yelpazesine sahip olacaksınız. Kendinizi kötülüğün ordusu ve vahşi boss dövüşlerine hazırlayın!

Oyuncular karakterlerini mi geliştirecek yoksa sadece silah ve zırhlar mı değişkenlik gösterecek?

Hellraid’te yer alan 4 farklı sınıfta (Warrior, Mage, Paladin ve Rogue) oyun boyunca geliştirilebilen yetenek ağacına sahip. Bununla beraber elbette oyunda edinebileceğiniz zırh ve silah geliştirmeler, eşya yaratma, satın alma veya tamamen düşmanlardan düşürme sayesinde işleyecek.

Hellraid şu an ne durumda ve ne zaman çıkacak?

Game Master sayesinde Hellraid, oyuncularına saatlerce sürecek eşsiz bir eğlence sunmaya hazırlanıyor. Oyunu 2013 bitmeden PS3, Xbox 360 ve PC’ye getirmeyi planlıyoruz.

Ayrıca En yeni haberler için Facebook, Twitter ve Google Haberler üzerinden Leadergamer'ı takip edebilirsiniz.