PlayerUnknown’s Battlegrounds, oyuncuların görüşleri doğrultusunda gelişmeye ve şekillenmeye devam ediyor. Geliştiriciler, uzun süredir beklenen atlama ve zıplama mekanikleri için oyunculara tarih verdi.
Oyunun çıkışından bu yana en çok beklenilen özelliklerden birisi olan objelerin üstünden zıplayabilme ve tırmanabilme yakında oyunculara sunulacak. Geliştiriciler, Kasım ayının ilk günlerinde yapılacak olan bir güncelleme ile birlikte test sunucusunda bu özellikleri aktif hale getirmeyi planlıyorlar. Bu özellikler, objelerin üstünden zıplama ve tırmanma animasyonlarının da ilk defa karşımıza çıkmasını sağlayacaklar.
Geliştiriciler, bu büyük oynanış güncellemesinin yanı sıra 1.0 güncellemesine kadar iki farklı yamayı daha test sunucusuna getirmeyi planlıyorlar. Bluehole'dan yapılan açıklamaya göre, bu özelliklerin test edilebilmesi için en az üç tam gün gerekiyor. Geliştiriciler, test sunucusunda oynayarak bu özellikler hakkında geri bildirim vermeye bütün oyuncuları davet ediyorlar. Testin tam başlangıç tarihi ve tam detayları henüz duyurulmuş değil.
Geliştiriciler, 1.0 güncellemesinden önce yapılacak yamalar ile şimdiye kadar tespit edilmiş pek çok hatanın düzeltileceğini de ekliyorlar. Yeni özelliklerle birlikte yeni hatalar ortaya çıkacak olsa da, test sunucusunda yapılan geri bildirimler sayesinde bu hatalar kısa süre içerisinde düzeltilecektir. Yapılan açıklamalara göre, 1.0 güncellemesi ile birlikte PlayerUnknown’s Battlegrounds yepyeni bir oyun hissi verecek.
Dilerseniz, 2017 yılında çıkacak olan oyunlar ve 2018 yılında çıkacak olan oyunlar listelerine ilgili bağlantılara tıklayarak ulaşabilirsiniz. Ayrıca sizlere özel hazırladığımız FIFA 18 rehberi yazımızı okumayı ve Bu hafta çıkacak oyunlar listesine bakmayı unutmayın!