Leadergamer

© 2007-2020 Gamer Media Tüm Hakları Saklıdır. Bu sitenin veya içeriğinin hiçbir kısmı telif hakkı sahibinin izni olmadan çoğaltılamaz.

GamerMedia
Bizi Takip Edin
Cyberpunk 2077 : Rehber

Cyberpunk 2077 içerisindeki İkonik silahlar, Efsanevi silahlar ve yerleri

Cyberpunk 2077 içerisindeki İkonik ve Efsanevi silahların yerleri ile bu silahları nasıl bulacağınızı anlattık.

Cyberpunk 2077 Yolumdayım görevi Netwatch ve Placide seçimi

Cyberpunk 2077 hikayesindeki Yolumdayım görevinde, Netwatch ve Placide seçiminin sonuçlarını anlattık.

Cyberpunk 2077 en iyi Siber Donanım parçaları ne işe yarar, nasıl bulunur?

Cyberpunk 2077 içerisinde en iyi Siber Donanım parçalarının özelliklerini ve nasıl bulacağınızı anlattık.

Cyberpunk 2077 Ben Giderken Onlar Kalacak görevi nasıl tamamlanır?

Cyberpunk 2077 içerisindeki Ben Giderken Onlar Kalacak yan görevinde Joshua ile olan diyalogların sonucunu anlattık.

Cyberpunk 2077 Delamain araçlarının yerleri

Cyberpunk 2077 haritasındaki Delamain araçlarını nasıl bulacağınızı anlattık ve bu araçların yerlerini gösterdik.

Cyberpunk 2077 Killing in the Name görevi nasıl tamamlanır?

Cyberpunk 2077 Killing in the Name görevini tamamlamanız için yapmanız gerekenleri anlattık.

Cyberpunk 2077 Günahkar görevi nasıl tamamlanır?

Cyberpunk 2077 içerisindeki Günahkar görevini tamamlayabileceğiniz farklı sonları anlattık.

Cyberpunk 2077 Musibet görevinde Dexter DeShawn’a ihanet edilmeli mi?

Cyberpunk 2077 hikayesindeki Musibet görevini nasıl tamamlayacağınızı ve Dex ile ilgili ihanet seçimini anlattık.

Cyberpunk 2077 Soygun görevi nasıl tamamlanır?

Cyberpunk 2077 hikayesindeki Soygun görevini nasıl tamamlayacağınızı ve Jackie'nin kaderini anlattık.

Cyberpunk 2077 en iyi Hızlı Hack parçaları ve özellikleri

Cyberpunk 2077 dünyasında bulunan en iyi Hızlı Hack parçalarının özelliklerini anlattık.

Cyberpunk 2077 Efsanevi eşya parçaları nasıl yapılır, nerede bulunur?

Cyberpunk 2077 içerisindeki Efsanevi eşya parçalarını nasıl yapabileceğinizi anlattık.

Cyberpunk 2077 The Pickup görevi nasıl tamamlanır?

Cyberpunk 2077 görevlerinden The Pickup görevini nasıl tamamlayacağınızı ve yaptığınız seçimlerin görev sonuna etkisini yazdık.

Cyberpunk 2077 Don’t Lose Your Mind görevi nasıl tamamlanır?

Cyberpunk 2077 Don't Lose Your Mind görevini nasıl tamamlayacağınızı ve sonunda yaptığınız seçimin etkilerini anlattık.

Cyberpunk 2077 için yapılmış en iyi modlar

Cyberpunk 2077 deneyiminizi bir hayli değiştirecek ve kolaylaştıracak modları yazdık.

Cyberpunk 2077 Şiddet görevi nasıl tamamlanır?

Cyberpunk 2077 Şiddet görevini tam olarak tamamlamanız için yapmanız gerekenleri anlattık.

Cyberpunk 2077 Otomatik Aşk görevi nasıl tamamlanır?

Cyberpunk 2077 Otomatik Aşk görevinde gerekli bilgileri nasıl toplayacağınız ile Angel ve Skye seçimini anlattık.

Cyberpunk 2077 Chippin’ In görevinde Johnny kontrol sahibi olmalı mı?

Cyberpunk 2077 Chippin' In görevinde kontrolü Johnny'e bırakmanın getireceği sonuçları yazdık.

Cyberpunk 2077 Happy Together görevi nasıl tamamlanır?

Cyberpunk 2077'de Happy Together görevini iyi sonla bitirmek için yapmanız gerekenleri anlattık.

Cyberpunk 2077 Judy, Panam ve diğer karakterlerle ilişki yaşama rehberi

Cyberpunk 2077 içerisinde bulunan karakterlerle ilişki yaşamak için yapmanız gerekenleri anlattık.

Cyberpunk 2077 ön sipariş eşyaları nasıl bulunur?

Cyberpunk 2077 ön sipariş eşyaları ile Wolf School ceketini almanız için yapmanız gerekenler.

Cyberpunk 2077 Beyin Dansı püf noktaları ve ipuçları

Beyin Dansı yaparken kafanız karıştıysa, çözümü çok da zor değil.

Cyberpunk 2077 Sızma Protokolü nasıl çözülür?

Sızma Protokolü özelliğini çözemediyseniz, güzel haberlerimiz var.

Cyberpunk 2077 araç edinme rehberi

Night City sokaklarında araç kullanmak bir başka.

Cyberpunk 2077 yaşam yolu rehberi

Yaşam yollarının V'nin hayatına nasıl etki ettiğini mi merak etmiştiniz?

Cyberpunk 2077 saygınlık nasıl kazanılır?

Cyberpunk 2077 saygınlık sistemi ile ilgili tüm sorularınızın cevabı.

Cyberpunk 2077 hileleri

Cyberpunk 2077 hile kodları çıktı.