League Of Legends Taktikleri Bölüm 1 “Master Yi”

League Of Legends Taktikleri Bölüm 1 “Master Yi”

Bu rehberde her hafta bir şampiyonu derinlemesine inceleyeceğiz

Evet arkadaşlar, her hafta hazırlayacağım bu yeni rehberlerde, League of Legends şampiyonlarının popüler oynanış türlerini, oyun sırasında kullanacağınız taktiklerini ve çıkmanız gerek doğru eşyaları anlatacağım. İlk yazıma kendi favori şampiyonum olan Master Yi ile başlamak istiyorum. Şimdi anlatacağım rehberde, Wuju Kılıç Ustası Master Yi’yi en derin noktalarına kadar inceleyeceğiz.

MAKALE AŞAĞIDA DEVAM EDİYOR

1547734427bb2d11x
Atak Hasar- Taşıyıcı (ADC), Atak Hasar (AD), Ormancı (Jungle), Solo Top, Master Yi’nin en popüler oynanış seçenekleridir. Yetenek Gücü (AP) oynanış seçeneği artık Master Yi’den çıkarılacağı için yazmayacağım.

Master Yi ile ADC konumunda oynadığınız zaman tavsiye edilen koridor, üst-koridordur. Ben size Master Yi için en çok kullanılan oynanış türü ADC ve AD seçeneklerini anlatacağım. Anlattığım oynanış tarzı ve eşya dizilimi ile her iki türde de rahatça oynayabilir ve kazanabilirsiniz.

Sihirdar Vadisi’ne hoş geldiniz..

Öncelikle büyülerinizden “Q”’yu aktif edip oyuna başlayın ve Q, E, W, R şeklinde devam edin. İlk önce Q büyüsüne 1 tane verin sonra “E” büyüsünü aktif edin daha sonrada “W” büyüsünü aktif edin. İlk önce bu şekilde 6. Seviyeye kadar “Q,E,W” oynayın. 6 seviyede “ultinizi” açtıktan sonra, 3 kere “Q”, 3 kere “E”, 1 kere “W” olmak üzere öncelikli puanları verip geri kalanını oynanış biçiminize göre dağıtın.

MAKALE AŞAĞIDA DEVAM EDİYOR

Saldırı hasarı ve hızı tabanlı Rün dizdiyseniz o zaman, bir tane bot ve üç adet can potu alıp koridorunuza gidin. Düşmanı yaklaşık 6. Seviye’ye kadar ittirin ve ölmemeye çalışın, karşı taraf size saldırmadıkça saldırmayın. Ne kadar sabırlı oynarsanız sizin açınızdan o kadar iyi olur.

İlk tamamlayacağınız eşya “Hayalet Dansçı” olacak. Hayalet Dansçı size, %55 saldırı hızı, %30 kritik hasar, ihtimali ve %15 saldırı hızı verecektir. Daha sonra çizme çıkmanız gerecek hareket ve saldırı hızı odaklı çizme seçebilirsiniz.

Hayalet Dansçıdan sonra alacağınız diğer eşyalar;

MAKALE AŞAĞIDA DEVAM EDİYOR

Kana Susamış: (+60 hasar, %15 can çalma ayrıca öldüğünüzde her ünite başına 1 saldırı hasarı ve %0.25 can çalma kazanacaksınız. Maksimum 40 saldırı hasarı ve %10 can çalmaya sahip olacaksınız. Öldüğünüzde de ekstra hasar ve can çalmanız sıfırlanacak.)

Ebedi Kılıç: (+80 saldırı hasarı, %25 kritik hasar şansı ve ayrıca kritik hasarınızı %200’den %250’ye çıkartır.),

Donmuş Balyoz :( +700 can +20 saldırı hasarı verir, düz vuruşlarınız düşmana 2.5 saniye boyunca %40 kadar hareket hızı düşüşü sağlar.) son olarak isterseniz tekrardan Hayalet Dansçıyı çıkabilirsiniz.

Ayrıca En yeni haberler için Facebook, Twitter ve Google Haberler üzerinden Leadergamer'ı takip edebilirsiniz.