Bundan bir süre önce, sayfamızda laboratuvar üretimi etlerden bahsetmiştik. Nasıl üretildikleri, ne şartlarda bulundukları ve daha birçok detayı dile getirmiştik. Eğer o haberimiz sizi heyecanlandırmayı başardıysa, bu haberimiz ilaç gibi gelecek demektir. Laboratuvar ürünü etler, 2018 yılı sonunda piyasaya sürülebilir. Henüz kesin değil, fakat sadece bir ihtimal. Daha önce yapmış olduğumuz haberde, birkaç yıl sonrasından bahsetmiştik, fakat birtakım sebeplerle, bu tarih daha erkene alınabilir.
Laboratuvar ürünü etler yakında marketlere düşebilir.
2017 yılı içerisinde yapılan bir araştırmaya göre, insanların en az 3'te 1'i, haberimizin konuğu olan etleri denemek istiyor. 2014 yılında ise, bu etleri denemek isteyen insanların oranı %20 civarındaydı. Haberimizin asıl konusu olan, laboratuvar ürünü etlerin 2018 yılının sonlarında sofralarımıza gelmesi konusu ise, JUST isimli et üreten bir şirketin CEO koltuğunda oturan Josh Tetrick'ten çıktı. Josh Tetrick'in söylediklerine göre, tavuk nuggetlar, sosisler ve kaz ciğerleri, Amerika ve Asya'daki pazarlara, 2018 yılının sonlarında çıkabilir.