Leadergamer

© 2007-2023 Gamer Media Tüm Hakları Saklıdır. Bu sitenin veya içeriğinin hiçbir kısmı telif hakkı sahibinin izni olmadan çoğaltılamaz.

Avatar
Yazar: Ender Öztürk, Editör Yazım tarihi: 20.02.2025

GTA 5 I Fought The Law görevinde Michael, Trevor ve Franklin, Devin Weston için iki lüks arabayı ele geçirmek amacıyla zekice bir plan uygular. Görev, yüksek tempolu bir yarışla başlar ve polis takibiyle devam eder. Doğru stratejileri kullanarak Altın Madalya almak için belirli kriterleri yerine getirmeniz gerekiyor.

Altın Madalya Gereksinimleri

  1. Sıkı Sıkıştırma – İki kamyonun arasından geçerek ilerleyin.
  2. Otobüs Geçti – İki otobüsün arasından geçerek ilerleyin.
  3. Bölünmüş Saniyeler – Yarış sırasında Franklin’in özel yeteneğini kullanın.
  4. Lideri Takip Et – Trevor’ı tünele kadar takip edin.
  5. Görev Zamanı – 12 dakika içinde tamamlayın.

GTA 5 I Fought The Law görevi nasıl tamamlanır?

Bölüm 1: Hazırlık ve Yola Çıkış

Görev, Michael ve Trevor’ın polis kılığına girerek başlar. Franklin ise yarış için hazırdır. Kırsal bölgeye giderek ara sahneyi tetikleyin ve yarış için pozisyon alın.

Bölüm 2: Yüksek Hızlı Yarış

Yarış başladığında, Franklin’in aracı oldukça hızlı olacağı için dikkatli sürmeniz gerekiyor. Altın Madalya gereksinimlerini tamamlamak için:

  • Sıkı Sıkıştırma: Yarış sırasında karşınıza çıkacak iki kamyonun arasından geçin.
  • Otobüs Geçti: İlerleyen dakikalarda iki otobüs arasından geçerek bu hedefi tamamlayın.
  • Bölünmüş Saniyeler: Franklin’in özel yeteneğini (yavaşlatma yetisi) kullanarak bu anları kolayca geçebilirsiniz.

Bu kısımları başarıyla atlattıktan sonra yarış devam edecek ve sizi büyük bir tuzağa götürecek.

Bölüm 3: Polis Takibi

Michael ve Trevor, yarışın ortasında polis gibi davranarak yarışçıları durdurur. Ancak işler hemen bitmez. Trevor, arabasıyla tünel yoluna sapar ve siz de onu takip etmek zorundasınız.

Altın Madalya için:

  • Lideri Takip Et: Trevor’ı tünele kadar takip edin.
  • Gelen trafiğe dikkat edin, çarpışmamaya özen gösterin.

Trevor tünele girdikten sonra kovalamaca sona erer ve görevde yeni bir aşamaya geçilir.

Bölüm 4: Görevi Tamamlama

Yarış sona erdikten sonra, arabaları alıp Los Santos’a geri dönmelisiniz. Görevi tamamlamak için Devin Weston’ın belirlediği garaja gidin.

Ekstra Stratejiler ve İpuçları

  • Özel yetenekleri akıllıca kullanın: Franklin’in özel yeteneği, yarış sırasında dar geçişlerde size büyük avantaj sağlar.
  • Kaza yapmamaya dikkat edin: Görevi 12 dakika içinde tamamlamak için kazaları minimumda tutmalısınız.
  • Takip sahnesinde sabırlı olun: Trevor’ı takip ederken trafiğe çarpmamak için dikkatli hareket edin.
Ayrıca En yeni haberler için Facebook, Twitter ve Google Haberler üzerinden Leadergamer'ı takip edebilirsiniz.