Leadergamer

© 2007-2020 Gamer Media Tüm Hakları Saklıdır. Bu sitenin veya içeriğinin hiçbir kısmı telif hakkı sahibinin izni olmadan çoğaltılamaz.

GamerMedia
Bizi Takip Edin
avatar
Yazar: Furkan Yılmaz, Editör Yazım tarihi: 11.07.2021

Cyberpunk 2077 dünyasındaki en iyi Siber Donanım parçalarını bulmak, düşündüğünüzden daha kolay. Birçok Siber Donanım parçasını, herhangi bir siberkasaba gitmeden de bulabilirsiniz. Cyberpunk 2077 boyunca ilerleyip yeni görevler yaptıkça, etrafta bulunan eşyaları toplarsanız, en iyi Siber Donanım parçaları bile karşınıza çıkabilir. Ancak, bulduğunuz parçaları taktırmak için mecburen siberkasaplara gideceksiniz. Unutmayın, her siberkasapta farklı parçalar bulunmakta. O yüzden, istediğinizi bulamadıysanız, haritanın farklı yerlerindeki siberkasaplara bakmayı da ihmal etmeyin.

Cyberpunk 2077 en iyi Siber Donanım parçaları hangileri?

Listemize, Dermal Armour ile başlıyoruz. Dermal Armour her ne kadar ucuz gözükse de, oyunun başları için gerçekten işe yarar bir parça. Eğer, giysileriniz ile kombine bir şekilde bu parçayı takarsanız, zırh seviyeniz azımsanmayacak derecede yükselecektir. Sonraki parçamız, Smart-Link Grip. Bu parça, oyun içerisinde bedava bir parça. Sadece, The Heist ve The Gig görevlerinden sonra, bu parçayı almayı unutmamalısınız. Parçanın özelliği ise, akıllı silahların mermilerini direkt olarak düşmanlara yönlendirmesi. Gorilla Arms ve Mantis Blades ise alınması gereken diğer Siber Donanım parçalarından.

20 Saygınlık seviyesine ulaştığınızda, bu iki parçayı açabilirsiniz. Gorilla Arms, adı üstünde kollarınızı güçlendiriyor. Özellikle, sokak kavgalarında bir hayli işinize yarayabilir. Mantis Blades ise kolunuzdan bıçaklar çıkmasını sağlayarak, rakibinizi parçalara bölmenizi sağlıyor. Yakın dövüş için çok etkili bir silah. Tabii, gizlilik severleri de unutmadık. Synaptic Accelerator parçası, oyunu gizlilik üzerine oynayacak oyuncular için birebir. Basitçe, bu parça takılıysa, düşman sizi gördüğünde oyun kısa bir süreliğine yavaşlıyor ve tekrar sipere koşmanız için size zaman kazandırıyor.

Cyberpunk 2077 rehber, ipucu, taktik, hile ve daha fazlası

Heal-on-Kill ise bir başka hayat kurtaran parça. Mecaz anlamda değil, gerçekten hayat kurtarır. Çünkü, bu parça sayesinde, öldürdüğünüz her düşmandan sonra sağlık seviyeniz yenileniyor. Böylece, sürekli can basmak zorunda kalmıyorsunuz. Bu parçanın, enerji yenilemek için olan versiyonu da mevcut. Reinforced Tendons ise son ve en güzel parçalardan biri. Reinforced Tendons sayesinde, hem koşma hızınız sağlam bir derecede artıyor hem de çift zıplama özelliği kazanıyorsunuz. Reinforced Tendons, Siber Donanım parçaları içinde, en mantıklı seçimlerden biri olabilir.

Ayrıca En yeni haberler için Facebook, Twitter ve Google Haberler üzerinden Leadergamer'ı takip edebilirsiniz.