Bugün sizlere CS:GO oynarken ne kadar FPS aldığınızı göreceğiniz kodu sizlerle paylaşacağız. CSGO FPS görme kodunu merak ediyorsanız yazıyı dikkatlice okuyun. FPS yüksek olmadıktan sonra gösterseniz ne fark eder değil mi? Ayrıca, CS:GO FPS arttırma yazısına bakarak FPS'inizi yükseltebilirsiniz. Şimdi, CS GO FPS gösterme konusunda bilmeniz gereken bilgileri paylaşmaya geçelim.
CS GO FPS Görme
Şimdi, detaylı bir şekilde anlatalım.
Steam ile CS GO FPS gösterme ayarları
Bu yapacağımız şey sadece CS GO oyununda değil, bütün Steam oyunlarında FPS'inizi görebileceksiniz. Öncelikle Steam Ayarlara giriyoruz ve sonrasında oyun içi kısmına geliyoruz. Oyun içi FPS sayacı seçeneğine tıklayıp istediğiniz bir köşeyi seçebilirsiniz. Yüksek kontraslı renk yaparak yeşil renkte FPS'inizi görebilirsiniz.
Kod ile CS GO FPS gösterme
Eğer ilk seçeneği yapmak istemiyorsanız vereceğimiz kod ile oyunda konsola yazarak FPS'inizi etkinleştirebilirsiniz. "net_graph 3" kodunu konsola yazarak etkinleştirebilirsiniz, oyunda alt orta kısımda FPS'inizi ve pinginizi görebilirsiniz.
Başka ne önerirsiniz?
Sitemiz üzerinde CS GO ile ilgili başka içerikler de var elbette. Sizlere önereceğimiz gerçekten çok fazla yazı mevcut. Fakat, biz bunları bir sayfa içerisinde bir araya getirdik. CS GO rehber ana sayfa yazımız içerisinde, sitemizde yer alan bütün CS GO rehberleri mevcut. Aklınıza gelen her türlü soruya bir yanıt var. Ayrıca, oyun içerisinde karşılaşacağınız sorunlara da yanıt getirdik. Bu sayede, oyunu çok daha rahat oynamanız mümkün olacaktır. Dahası, hileler ve kodlar da mevcut. Tabii, bu kodları nasıl gireceğinizi de detaylı bir şekilde anlattık. Bunlar ve çok daha fazlasını rehber ana sayfasında bulmanız mümkün.
CSGO nedir?
CS GO FPS Gösterme yazımızda, oyundan da bahsetmek şart. Counter-Strike Global Offensive (CS:GO) çok oyunculu taktiksel birinci şahıs nişancı oyunudur. Ayrıca, 2012 yılında Valve ve Hidden Path Entertainment tarafından yaratılmıştır. Counter-Strike serisinin dördüncü oyunu bu oyundur. Dahası, yapımı iki yıldan fazla süren Global Offensive, Ağustos 2012'de Windows, macOS, Xbox 360 ve PlayStation 3 için ve 2014'te Linux için piyasaya çıktı. Valve, hem küçük denge yamaları hem de daha büyük özellik sürümleriyle oyuna düzenli güncellemeler sağlamaya devam ediyor.
Çeşitli hedef tabanlı oyun modlarında oyun, teröristler ve karşı teröristler olmak üzere iki takımı karşı karşıya getirir. Ayrıca, en sık karşılaşılan iki oyun türü var. Bunlardan biri teröristlerin aldığı rehineleri kurtarmaya çalışan Terörle Mücadele ekipleri. Bir diğeri de teröristler bomba yerleştirirken Terörle Mücadele ekipleri onları durdurmaya çalışır. Dahası, dokuz resmi oyun modu vardır. Bir de, her birinin kendine özgü benzersiz özellikleri vardır. Oyuncular, oyunun eşleştirme işlevi sayesinde özel Valve sunucularının yanı sıra benzersiz haritalara ve oyun stillerine sahip topluluk tarafından barındırılan sunucularda da oynayabilirler. Ardından, 2018'in sonlarında "Danger Zone" battle-royale oyun modu piyasaya çıktı.
CS GO FPS Gösterme yazımızda, oyunun geçmişinden de bahsetmek gerek. Global Offensive ilk piyasaya çıktığında, eleştirmenler olumlu eleştiriler yaptı. Yani, oynanışı ve Counter-Strike serisine olan sadakatini övdü. Fakat bazı erken özelliklerini ve konsol ile PC sürümleri arasındaki tutarsızlıkları eleştirdi. Yayınlandığı günden bu yana Valve'ın Steam platformundaki en popüler oyunlardan biri oldu. Dahası, ayda tahmini 11 milyon oyuncuya ulaştı. Valve, Aralık 2018'de ücretsiz bir modele geçti. Bu sayede, kozmetiklerden para kazanmaya başladı.
Serinin uluslararası rekabetçi oyun mirası, oyunun canlı e-spor topluluğu ile devam ediyor. Oyun, profesyonel liglerde ve yarışmalarda mücadele eden takımlarıyla sıklıkla e-sporun en iyilerinden biri olarak kabul edilmektedir.