Avatar
Yazar: Staff, Editör Yazım tarihi: 07.04.2020

Bildiğiniz üzere dün Nisan ayının ilk 16 gününde çıkacak olan oyunları listelemiştik. Bugün ise Nisan ayının geri kalan günlerinde çıkacak oyunlarını listeleyeceğiz. Dilerseniz hemen başlayalım.

Overcooked! 2: The Gourmet Edition [PC] - 16 Nisan

overcooked-2-oyun

Overcooked 2 bildiğiniz üzere arkadaşlarınızla beraber oynayabileceğiniz bir yemek pişirme oyunudur. Ghost Game Town tarafından geliştirilmiş olan bu oyun 7 Ağustos 2018 tarihinde oyuncularına sunulmuştur. Şimdi ise bu oyunun Gourmet sürümü geliyor. Bir çok özelliği beraberinde getiren bu sürüm oyunu daha da eğlenceli bir hale getiriyor.

Save Your Nuts [PC, Xbox One, Switch] - 16 Nisan

save-your-nuts-oyun

Save Your Nuts oyunumuz ise 8 oyuncuya kadar oynayabildiğimiz kaçan bir fındığı yakalama oyunudur. Oyunu denemek isterseniz Steam'de demosu bulunmaktadır. Oyun şu an erken erişimde 25 TL gibi bir fiyatı bulunmaktadır. Oyun 16 Nisan'da tam sürüm olarak PC, Xbox One ve Switch platformlarına çıkışını gerçekleştirecek.

SoundSelf: A Technodelic [PC, PC VR] - 22 Nisan

soundself-oyun

Bu aslında tam olarak bir oyun olmamakla birlikte meditasyon simülasyonu gibi kabul edebiliriz. Bu simülasyonda VR'ınızı kafanıza geçiriyorsunuz ve sizi götüreceği derinliklere dalıyorsunuz. Oyun 22 Nisan 2020 tarihinde çıkışını gerçekleştirecek. Böyle şeylere merakınız varsa şimdiden istek listenize eklemeyi unutmayın.

Deliver Us The Moon [PS4, Xbox One] - 24 Nisan

deliver-us-the-moon-oyun

Ayın yüzeyine mi gitmek istiyorsunuz? O zaman bu oyun tam size göre. Ay'da çeşitli üsler kurup orada yaşamaya çalıştığımız bu oyunda inanıyorum ki birazcıkta merakınız varsa çok eğleneceksiniz. Oyun 24 Nisan 2020 tarihinde oyunculara sunulacaktır.

Predator: Hunting Grounds [PS4] - 24 Nisan

predator-hunting-grounds-oyun

Co-op olarak oynanan bu oyunda takım arkadaşlarınızla birlikte çeşitli görevlerden geçeceksiniz. Predator'la yüz yüze gelip aksiyonun dibine vurabilirsiniz. Oyun 24 Nisan tarihinde oyunculara sunulacaktır.

Trials of Mana [PC, PS4, Switch] - 24 Nisan

trials-of-mana-oyun

1995 yılında Nintendo Switch'e çıkmış olan bu oyun şimdi de PC,PS4'e geliyor. Trials of Mana bir rol yapma oyunudur. Mana serisinin ise üçüncü oyunudur. Oyun 24 Nisan tarihinde oyunculara sunulacaktır.

Gears Tactics [PC, Xbox One] - 28 Nisan

gears-tactics-oyun

Gears Tactics, en sevilen video oyunu serilerinden Gears of War'dan hızlı, tempolu, sıra tabanlı bir strateji oyunudur. Bu oyun Gears of War'ın biraz daha öncesinde geçmektedir. Oyun 28 Nisan 2020 tarihinde oyunculara sunulacaktır.

Fortnite 2. Bölüm 3. Sezon [PC, PS4, Xbox One, Switch] - 30 Nisan

fortnite-battle-royal-oyun

Fortnite bir Battle Royale oyunudur. 100 kişinin aynı anda otobüsten atlayıp renkli bir dünyada savaştığı bir oyundur. Fortnite'nin 2. Bölümünün 3. Sezonu 30 Nisan 2020 tarihinde Epic Games üzerinden erişilebilinecektir. Hala 2. Sezon görevlerini yapmadıysanız Nisan sonuna kadar vaktiniz bulunuyor.

Bu listemizde de Nisan ayının geriye kalan oyunlarını listelemiş bulunmaktayız. Güncel haberlerden haberdar olabilmek için sayfamızı takip edin.

Ayrıca En yeni haberler için Facebook, Twitter ve Google Haberler üzerinden Leadergamer'ı takip edebilirsiniz.