Avatar
Yazar: Alper Dalan, Editör Yazım tarihi: 17.06.2018

Yaz tatili de başladığına göre, artık yavaş yavaş tatil boyunca ne ile uğraşacağımızı düşünme vakti gelmiş demektir. Birçok kişi tatile çıkmayı tercih edebilir elbette. Fakat, aynı zamanda yine bir sürü kişi de, tatile çıkmayacak. Özellikle ülkemizdeki tatil masrafları düşünülünce, balkonda mercimek köftesi keyfi daha da bir çekici geliyor. Peki, koskoca yaz tatili boyunca sadece balkonda oturup mercimek köftesini marula sarıp mideye mi indireceğiz? Elbette hayır. Özellikle biz oyuncular, bu yaz bol bol oyun oynayacağız. Peki, bu durumda hangi soruyu sorarız? Doğal olarak, "2018 Steam Yaz indirimleri ne zaman başlayacak?" sorusunu.

2018 Steam yaz indirimleri ne zaman başlayacak?

2018 Steam Yaz indirimleri ne zaman başlayacak?

Biz oyuncular tatile çıkamayınca, konsolumuzun veya PC'mizin başına geçerek elimizde olan oyunları tamamlamaya çalışırız sürekli. Elimizde bitirecek oyunumuz kalmadığında ise, kendimize yeni lezzetler ararız. PC platformunu kullanan oyuncuların damak zevkine hitap eden oyunların en rahat bulunduğu platformlardan biri de Steam. Durum böyle olunca, ister istemez Steam üzerinde bu yıl da başlatılacak olan yaz indirimlerini merak ediyoruz. Sonuçta, bizlere tadacak yeni zevkler sunacağını bildiğimiz bir indirim kampanyası oluyor.

2018 Steam yaz indirimleri ne zaman başlayacak sorusu, işte sizlere biraz evvel bahsetmiş olduğumuz bütün oyuncuların aklından geçen bir soru. Bütün oyuncuların sabırla beklediği bu sorunun cevabı ise, 21 Haziran 2018 tarihi. Yani, birkaç gün sonrası. Hazırlıksız mı yakalandınız bilemiyoruz ama Gabe Newell cüzdanlarınızı yine soymaya hazırlanıyor diyebiliriz. Umarız ki, bu sene hazırlıklı bir şekilde yakalanmışsınızdır bu indirimlere.

Ayrıca En yeni haberler için Facebook, Twitter ve Google Haberler üzerinden Leadergamer'ı takip edebilirsiniz.