Avatar
Yazar: Kaan GEZER, Editör Yazım tarihi: 02.01.2018

PC, PlayStation 4 ve Xbox One üzerinde Grand Theft Auto Online oynayan oyuncular için Rockstar Games, 2018 senesinin ilk yeniliklerini duyurdu. Oyunun geliştirici ekibinden gelen açıklamalara göre GTA Online oyuncuları şimdi Annis Savestra isimli yeni bir aracı deneyimleyebilecek. Bu araba, oyundaki diğer araçlardan benzersiz bir yapıya sahip çünkü araçta özel iyileştirmeler bulunuyor. Ayrıca dış görünümü de bir ralli arabasını andırıyor. Eğer yine de aşağıdan görselini görebileceğiniz bu arabayı daha fazla modifiye etmek isterseniz, Vehicle Workshop veya Mobile Operations Center ögelerini kullanabileceksiniz.

2018 senesinin ilk GTA Online yeniliği belli oldu

Eğer bu bahsettiğimiz aracı satın alacak kadar paranız yoksa, size iyi bir haberimiz var çünkü GTA Online içerisindeki özel mod olan Slashers, 8 Ocak 2018 tarihine kadar iki kat daha fazla para ve tecrübe puanı verecek. Bu modu oynayarak, Annis Savestra için gerekli parayı belki de biriktirebilirsiniz. Eğer Slashers modu sizin hoşunuza gitmediyse, yine 8 Ocak 2018 tarihine kadar Occupy modunu da denemek isteyebilirsiniz. Çünkü Occupy modunda da 2 kat daha fazla para ve tecrübe puanı kazanma şansınız olacak.

Tüm bunlar size yetmedi mi? Rockstar Games ekibinden gelen açıklamaların devamına göre Grand Theft Auto Online üzerinde indirimler devam edecek. Özellikle, 8 Ocak 2018 tarihine kadar Mobile Operations Center Cabs üzerinde %50 indirim Coil Cyclone ve Grotti Visione üzerinde %30 indirim; Ocelot Ardent, FH-1 Hunter, P-45 Nokota ve son olarak da HVY APC üzerinde %25 değerinde indirim olacak. Eğer GTA Online oyuncularına dehşet saçmak istiyorsanız ve indirimlere girmiş olan araçlardan aralarında sizin sahip olmadıklarınız varsa, bu indirimleri kesinlikle denemenizi öneriyoruz.

Ayrıca En yeni haberler için Facebook, Twitter ve Google Haberler üzerinden Leadergamer'ı takip edebilirsiniz.