Avatar
Yazar: Kaan GEZER, Editör Yazım tarihi: 04.10.2017

Minecraft her ne kadar ülkemizde bir çocuk oyunu gibi görülse de, yurt dışında birçok yetişkin insan bu oyunu, kendi hayal güçlerini ve yaratıcılıklarını göstermek için kullanıyor. Bu insanlardan bir tanesi ise Mocchi Hajikura. Bu isim, 2015 senesinde bir harita projesine başladı. Harita projesinin temeli ise bir Studio Ghibli filmi olan Laputa: Castle In The Sky idi. Mocchi Hajikura, Laputa: Castle In The Sky filmini direkt olarak Minecraft içerisine taşımak istedi. Bu çılgın oyuncu, aradan 2 sene geçtikten sonra amacına ulaştı ve birkaç senelik Minecraft harita projesini şimdi tüm oyunculara sundu.

2015 senesinden beri süren Minecraft harita projesi sonunda bitti

Aslında Mocchi Hajikura bu Laputa: Castle In The Sky temalı paylaşımlarına 2013 senesinde başlamıştı. Fakat bu paylaşımlar, filmin küçük küçük bölümlerini oyunculara gösteriyordu. Zaten bu isim, 2013 senesinden beri Laputa: Castle In The Sky filminin tekrar tekrar televizyonda gösterilmesi ile birlikte, kendisi de sürekli harita projesini genişleterek oyuncuların karşısına sundu. Eğer dilerseniz hemen aşağıdaki videomuzdan, bahsettiğimiz harita projesine sizler de göz atabilirsiniz.

Tüm bunların haricinde, 2017 yılında çıkacak olan oyunlar ve 2018 yılında çıkacak olan oyunlaryazılarımıza göz atabilirsiniz. Önümüzdeki günlerde bizleri çok güzel oyunlar bekliyor. Fakat yeni oyunlardan ziyade, daha dar bir yelpazede güzel oyunlar arıyorsanız, en iyi PS4 oyunları yazımıza göz atabilirsiniz. En iyi PlayStation 4 oyunları listemiz uzun geldiyse, sizi en yeni ve PlayStation kullanıcıları tarafından muhtemelen çokça tercih edilen oyun ile tanıştıralım: FIFA 18 inceleme. Eğer futbol temelli bir oyun yerine, daha hızlı ve daha silahlı bir oyun arıyorsanız, Destiny 2 inceleme yazımıza da göz atabilirsiniz.

Son olarak, kardeş sitemizin GTA Online rehberi: taktik ve ipuçları, hileler, modlar ve oyun hakkında her şey yazısına bakmayı ve bizlerin sosyal medya kanallarını takip etmeyi unutmayınız. Facebook ve Twitter sayfalarımızdan aktif olarak haber paylaşımları yapmaktayız.

Ayrıca En yeni haberler için Facebook, Twitter ve Google Haberler üzerinden Leadergamer'ı takip edebilirsiniz.